Werkwijze

 

Mocht u interesse hebben in de service die Emiezorgt u kan bieden, dan kunnen we geheel vrijblijvend een kennismaking gesprek inplannen met u en uw dier. Om te weten met wie uw dier te maken gaat krijgen is wel zo prettig. Zo kunt u met een gerust hart het huis verlaten. In dit gesprek zal besproken worden wat er bij de zorg voor uw dier komt kijken. U kunt aangeven hoe uw dier verzorgt dient te worden en waar op te letten. Dit zal genoteerd worden. 

 

Mocht u besluiten om na het kennismaking gesprek verder te gaan met Emiezorgt komen de volgende punten aan bod:

 

- Dierenarts: Mocht uw dier tijdens mijn zorg een bezoek aan de dierenarts nodig hebben, dan zijn deze kosten uiteraard voor uw rekening. Het is in dit geval goed om te weten wat het adres van de dierenarts is en het paspoort van uw dier op een afgesproken plek neer te leggen.

 

- Afwezigheid periode: Tijdens uw afwezigheid kunt u uiteraard rekenen op de afgesproken zorg. Echter is het wel handig om aan te geven wanneer u denkt thuis te komen. Mocht dit wijzigen, dit dan ook graag aan mij doorgeven. Zo kan ik ook rekening houden met de eventuele extra service zoal stofzuigen voor terug komst. Ik zal voor uw dier blijven zorgen totdat ik een bericht heb ontvangen dat u weer thuis bent. Zo weet ik zeker dat uw dier nooit zonder de benodigde zorg komt te zitten. 

 

- Sleuteloverdracht: Graag verzoek ik u om de sleutel aan mij persoonlijk over te dragen. Dit kan al na het gesprek als u meteen weet ermee door te willen gaan, maar deze sleutel kan ook afgegeven worden of eventueel worden opgehaald. Let wel op dat de sleutel die ik krijg ook daadwerkelijk werkt. Zeker met een net bijgemaakte sleutel kan het wel eens voorkomen dat deze toch niet past. Check dit dus eerst! Zodra u weer terug bent kan de sleutel op dezelfde methode weer terug geven worden. Afgehaald of worden terug gebracht maar wel door mij persoonlijk.